Wanneer u voor uw oprit, tuin of erf in Sliedrecht op zoek bent naar wegenbouwmaterialen, dan kunt u bij A. Molenaar Zand & Grond gemakkelijk online uw materialen bestellen. U kunt hier onder ander terecht voor drainzand, gebroken puin en tuingrond. Lees hieronder meer over de verschillende soorten materialen, of bestel direct online de juiste materialen!

Online Zand & Grond bestellen

Binnen het aanbod van A. Molenaar vindt u een breed aanbod aan zand en grond maar ook aan andere materialen. Onderstaand wordt kort ingegaan op de verschillende soorten materialen. Mocht u vragen hebben over een van de materialen, neem dan vrijbljivend contact op!

Zand kopen Sliedrecht

Bij A. Molenaar Zand & Grond kunt u verschillende soorten zand kopen. Deze soorten zand hebben ieder een eigen functie.

 1. Ophoog- Straatzand
  Ophoogzand of straatzand is uitermate geschikt om als ondergrond voor een trottoir of terras te gebruiken. De kleur en grootte van het ophoogzand is niet strikt bepaald, daarom zijn de kosten relatief laag en kan straatzand in grote hoeveelheden gebruikt worden.
 2. Metselzand
  Omdat metselzand erg fijn is en scherpe zijdes heeft, is het de perfecte basis voor metselmortel en betonmortel. Het meeste metselzand wordt gewonnen in het rivierengebied in het oosten van Nederland of in Duitsland.
 3. Brekerzand
  Ten opzichte van metselzand is brekerzand vrij grof. Dit maakt de zandsoort uitermate geschikt om in te vegen in een nieuw gelegde straat. Het biedt stabiliteit aan de nieuw gelegde tegels en klinkers en vult de lege ruimte tussen de tegels op.
 4. Drainzand
  Drainzand is zeer geschikt om kleigrond te verschralen. Door de kleigrond te verschalen (losser te maken), zorgt u ervoor dat de onderliggende grond beter water doorlaat.

Tuingrond kopen Sliedrecht

Ook wanneer u op zoek bent naar aarde om uw gazon op te laten groeien of uw planten in de tuin te kweken kunt u bij A. Molenaar terecht. Zo kunt u kiezen voor tuingrond, dat bekend staat om een hoge waarde aan mineralen en voedingsstoffen. Maar u kunt ook kiezen voor teelaarde. Deze aarde is vooral aantrekkelijk voor gazonnen en gewassen.

Gebroken puin kopen

Wanneer u uw oprit wilt ophogen of wilt voorkomen dat uw terras snel verzakt, dan kunt u gebroken puin als fundering gebruiken. Bij A. Molenaar Zand & Grond kunt u gemakkelijk gebroken puin bestellen voor uw erf in Sliedrecht. U kunt dit gebroken puin laten bezorgen in big bags of losgestort laten bezorgen.

Tuingrind kopen

Als functionele en decoratieve invulling voor uw erf of tuin kunt u tuingrind kopen. Het tuingrind van A. Molenaar Zand & Grond heeft de maten 4/16. Dit betekent dat de kleinste stukjes 4 mm diameter hebben en de grootste stukken tuingrind 16mm diameter hebben. We bezorgen het tuingrind losgestort of in bigbas bij u in Sliedrecht en omgeving!