A.Molenaar heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dit komt naar voren in de duurzame faciliteiten in onze vestiging in Bergambacht, in de manier hoe we met de omgeving omgaan tijdens onze projecten en het materieel dat we aanschaffen om onze werkzaamheden uit te voeren.

CO2 neutraal kantoor

Bij de realisatie van onze vestiging aan ’t Hooge Zand hebben we rekening gehouden met de duurzaamheid. Zo maken we sinds de opening in 2016 gebruik van een warmtepomp om het gebruik van fossiele brandstoffen te vermijden bij het verwarmen van het kantoor. In 2019 hebben we op het dak van het kantoor zonnepanelen gelegd om zo volledig CO2 neutraal te zijn met onze vestiging.

Duurzaam materieel

Het materieel dat we hebben om de projecten uit te voeren voldoet aan de Euro 6 normen, de meest recente norm die de Europese Unie gesteld heeft aan de uitstoot van voertuigen aangedreven door diesel. Door regelmatig oud materieel in te wisselen voor duurzamer materieel houden we het materieel up-to-date en voorkomen we onnodig veel uitstoot van CO2 door onze machines.