Op de webwinkel van A. Molenaar kunt u gemakkelijk zand, grond en andere wegenbouwmaterialen online bestellen voor uw tuin, erf of bedrijventerrein in IJsselstein. U kunt gemakkelijk de juiste grondsoort kopen en deze op het gewenste moment thuis laten bezorgen. Bovendien kunt u kiezen of u het materiaal los gestort wilt hebben of liever in big bags in IJsselstein wilt laten bezorgen.

Diverse wegenbouwmaterialen

A. Molenaar Zand en Grond heeft op de loswal in Bergambacht diverse wegenbouwmaterialen op voorraad. Afhankelijk van de werkzaamheden die u uit wilt voeren, kunt u het geschikte materiaal aanschaffen. Zo kunt u voor het ophogen van een straat of oprit onder andere gebroken puin en drainzand kopen. Lees hieronder meer over de verschillende materialen die u kunt kopen voor uw erf in IJsselstein.

Online zand bestellen IJsselstein

Binnen de webwinkel vindt u verschillende soorten zand. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

 • Ophoogzand/Straatzand
  Ophoogzand of straatzand is relatief grof en de goedkoopste zandvariant in het aanbod, daarmee is het uitermate geschikt om te gebruiken bij het ophogen en straten.
 • Metselzand
  Metselzand wordt met name gebruikt voor het maken van metselmortel. Het is vrij scherp en afkomstig uit de Nederlands-Duitse grensgebieden.
 • Brekerzand
  Na het straten is het belangrijk dat de tegels genoeg stabiliteit vinden. Brekerzand is uitermate geschikt om in te vegen na het straten.
 • Drainzand
  Drainagezand is heel fijn en daarmee laat het goed water door. Dit is belangrijk voor specifieke ondergronden.

Online grond bestellen IJsselstein

Ook wanneer u een tuin aan wilt leggen in IJsselstein kunt u bij A. Molenaar Zand & Grond terecht. U vindt in de webwinkel onder ander tuingrond en teelaarde. De grondsoorten zijn beide standaard onbemest zodat u zelf de bemesting kunt bepalen. Verder zijn beide soorten grond goed waterdoorlatend en gemakkelijk te bewerken. Waar tuingrond meer mineralen en voedingsstoffen bevat voor planten, is teelaarde erg geschikt voor een gazon.

Grind kopen

Om uw erf een praktische en decoratieve invulling te geven, kunt u ervoor kiezen om grind te gebruiken. Bij A. Molenaar Zand & Grond kunt u gemakkelijk online grind kopen voor uw tuin of erf in IJsselstein. De afmetingen van het tuingrind zijn 4/16. Dit betekent dat de stukken tuingrind variëren van minimaal 4 mm tot maximaal 16 mm doorsnee. Deze afmetingen worden vaak gebruikt in tuinen.

Direct bestellen

U kunt gemakkelijk direct de juiste materialen bestellen in de webwinkel. Op basis van uw postcode in IJsselstein worden de verzendkosten per rit berekend, waarna u de juiste materialen kunt kiezen. In stap 3 kunt u vervolgens de juiste gegevens invullen en een geschikt bezorgmoment selecteren. Bovendien kunt u hier aangeven of de het zand of grond op een specifieke plek in de omgeving gestort moet worden. Op die manier kan de afstand van stortplaats tot uw tuin beperkt worden.