Molenaar is in 1941 gestart als loonbedrijf voor de landbouw. In de decennia die volgden stond innovatie steeds centraal. Zo werd het verhuren van kranen toegevoegd aan de activiteiten toen de mechanisatie zich doorzette. Binnen het loonbedrijf werd bovendien materieel aangeschaft die het begeleiden en uitvoeren van grootschalig grondwerk mogelijk maakten.

Leveren van kwaliteit

In de werken waar A. Molenaar aan meewerkt staat het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel. Door de veelzijdigheid van Molenaar zijn we in staat om de klant van A tot Z te ontzorgen. Het feit dat we met onze opdrachtgevers vaak een lange termijn samenwerking hebben is hier een resultaat van. Daarnaast wordt de kwaliteit van A. Molenaar gewaarborgd door een aantal certificaten, waaronder:

  • Kwaliteitswaarborg Bodembeheer SIKB
  • ISO 9001
  • VGM Checklist Aannemers

 

Communicatie en planning

De werken die A. Molenaar uitvoert variƫren van kleinschalig tot zeer omvangrijk. Voor ieder project is daarom een unieke aanpak nodig. Voorafgaand aan het project wordt in overeenstemming met de opdrachtgever en andere betrokkenen een planning gemaakt. Wanneer er door omstandigheden afgeweken moet worden van deze planning, dan streven we ernaar om zowel de klant als de omwonenden en andere betrokkenen snel in te lichten.

Bekijk projecten