Cultuurtechnische werkzaamheden omvatten het geheel van de inrichting van landelijk gebied. A. Molenaar is hierin actief met ontwateren en verkavelen, maar met egaliseren van ondergronden of het aanleggen van watergangen. Als grond-, weg-, en waterbouwbedrijf heeft A. Molenaar een ruime expertise met betrekking tot cultuurtechnisch werk.

Sterk team ondersteund door betrouwbare machines

Bij de projecten waarin we actief zijn, denken onze medewerkers proactief mee in de mogelijkheden. Op basis van de ervaringen in eerder projecten worden keuzes gemaakt die de uitvoering en het resultaat van het project bevorderen. Daarnaast beschikt A. Molenaar over goed verzorgde machines die nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Op die manier kunnen we verschillende soorten cultuurtechnische werkzaamheden uitvoeren voor diverse opdrachtgevers.

 

Aanpak van Molenaar

Binnen de projecten waarin A. Molenaar actief is, hecht het waarde aan een goede communicatie en betrouwbare planning. Op die manier worden alle betrokken partijen voorzien van de juiste informatie en kan er in alle rust toegewerkt worden naar een kwalitatief eindresultaat.

Lees meer over onze aanpak.