In de loop der jaren is A. Molenaar uitgegroeid tot een aannemer van formaat. Succesfactoren hierin zijn de medewerkers met vakkennis in combinatie met goed onderhouden materieel. Dankzij deze succesfactoren zijn we in staat om snel te kunnen schakelen. Korte lijnen in de communicatie met onze medewerkers en klanten zijn hier duidelijke kenmerken van.

Leveren van kwaliteit

In de werken waar A. Molenaar aan meewerkt staat het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel. Door de veelzijdigheid van Molenaar zijn we in staat om de klant van A tot Z te ontzorgen. Het feit dat we met onze opdrachtgevers vaak een lange termijn samenwerking hebben is hier een resultaat van. Daarnaast wordt de kwaliteit van A. Molenaar gewaarborgd door een aantal certificaten, waaronder:

  • Kwaliteitswaarborg Bodembeheer SIKB
  • ISO 9001
  • VGM Checklist Aannemers

Communicatie en planning

De werken die A. Molenaar uitvoert variƫren van kleinschalig tot zeer omvangrijk. Voor ieder project is daarom een unieke aanpak nodig. Voorafgaand aan het project wordt in overeenstemming met de opdrachtgever en andere betrokkenen een planning gemaakt. Wanneer er door omstandigheden afgeweken moet worden van deze planning, dan streven we ernaar om zowel de klant als de omwonenden en andere betrokkenen snel in te lichten.

Projecten van Molenaar

De projecten die Molenaar aanneemt variƫren van bodemsanering tot grondwerk in de woningbouw en van bestrating tot cultuurtechnisch werk. Waar voor sommige opdrachten maanden werk wordt ingepland, worden andere projecten binnen een korte looptijd afgehandeld. Dankzij deze veelzijdigheid vertrouwen uiteenlopende opdrachtgevers op de diensten van A. Molenaar.

Bekijk projecten