A. Molenaar Zand & Grond biedt een compleet aanbod aan soorten grond en zand. De wegenbouwmaterialen kunt u online bestellen of op komen halen bij de Loswal in Bergambacht. Wanneer u online zand of grond bestelt, dan komen we uw bestelling bezorgen in Lopik. Lees hieronder meer over de wegenbouwmaterialen of bestel hieronder direct.

Online Zand kopen Lopik

Bij A. Molenaar kunt u verschillende soorten zand kopen. Zand dat uitermate geschikt is voor het ophogen van uw straat, maar ook zand dat als basis kan dienen voor metselmortels en betonmortels. De soorten zand die u online kunt vinden zijn:

  • Ophoog- / Straatzand
  • Metselzand
  • Brekerzand
  • Drainzand

Aarde en tuingrond

Bij het ophogen van een tuin wordt vaak teelaarde gebruikt. Dit is een relatief goedkope vorm van de opvulling van uw tuin. Wanneer er meer vruchtbare grond nodig is, dan wordt er juist vaak gebruik gemaakt van tuingrond. Deze grondsoort heeft wat meer mineralen en is dan ook geschikt als vruchtbare grond voor siertuinen. Tuingrond is wel wat duurder dan teelaarde.

Verzakkingen voorkomen

Lopik ligt in een polder en is daarmee net als de rest van de Lopikerwaard en de Krimpenerwaard gevoelig voor verzakkingen. Door gebruik te maken van yalibims en gebroken puin voorkomt u dat uw oprit of tuin onnodig snel verzakt. De yalibims en het gebroken puin kunt u ook bij A. Molenaar Zand & Grond kopen.

Materialen bestellen

In de webwinkel van A. Molenaar kunt u eenvoudig de kosten berekenen van uw bestelling. Geef allereerst uw postcode op en vervolgens de producten die u wilt kopen. Aan de hand van die gegevens kunnen we berekenen hoe vaak we moeten rijden en hoelang de ritten duren. Heeft u vragen? Neem gerust contact op!