A.Molenaar Zand & Grond is gevestigd bij het veer in Bergambacht. Vanuit deze uitvalsbasis zijn we in staat om de Krimpenerwaard te voorzien van materialen voor het ophogen van uw tuin, erf of andere ondergrond. De materialen kunnen we los gestort bij u thuisbezorgen, of in big bags. Bij het bestellen in de webwinkel kunt u kiezen hoe u het zand, grond of grind bezorgd wilt hebben. Heeft u vragen? Neem gerust contact op!

Tuin opknappen

Bent u van plan uw tuin op te knappen? Dan is het ophogen van de straat daar vaak onderdeel van. Tegelijkertijd is het belangrijk dat de planten en bomen voldoende aarde hebben om te kunnen gedijen. Bij A. Molenaar Zand en Grond kunt u terecht voor deze materialen. Zo kunt u voor het straten gebruik maken van de verschillende soorten zand. U kunt bijvoorbeeld de volgende soorten zand kopen:

  • Ophoogzand
  • Metselzand
  • Drainagezand
  • Brekerszand

Met deze soorten zand kunt u een stevige straat leggen. Mocht u het straatwerk juist in willen ruilen voor grind, dan is dat ook mogelijk. A. Molenaar heeft tuingrind beschikbaar waarmee u de tuin functioneel kunt maken en bovendien een betere sfeer kunt geven.

Ophogen van uw erf

Wanneer u uw erf op wilt hogen, dan is het belangrijk dat er een goede basis wordt gelegd met verschillende soorten materialen. Juist in de omgeving van Stolwijk en Gouda, waar de grond snel zakt is dit belangrijk. Zo kunt u bijvoorbeeld uw erf ondersteunen met yalibims. Dit lichte materiaal gaat verzakking tegen en laat water goed door. Daarnaast kunt u ook kiezen voor gebroken puin. Dit is vooral aan te raden wanneer u een sloot dempt.

Vragen? We helpen u graag!

Wilt u in Stolwijk aan de slag met ophoogmaterialen, maar weet u niet exact welke soorten grond, zand of grind u nodig heeft? We helpen u graag met het kiezen van de juiste materialen. Hierbij kunnen we u ook adviseren over de hoeveelheid zand of grind die u nodig heeft!